Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to Braysball Talk Forum. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free. After you register, you will need to confirm your email and have you account approved by an administrator.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
adidas Superstar Kopen
Topic Started: Wednesday Sep 13 2017, 10:32 PM (4 Views)
Edrytom8
No AvatarPosted Image

Slimme samenwerkende inspanningen hebben bijgedragen tot de wedergeboorte van de klassieke shell-toe en vandaag zien we nog een esthetische inspiratie, die direct uit de jaren 80 van de stijl komt. Deze 'Back In The Day' thema ziet de adidas Superstar Zwart Sale nl een premium Bourgondische suède, terwijl geelwitte accenten een vintage gevoel geven aan de schelptand en de buitenzool. Gooi tinten van geelwit op de middelzool en handtekening shelltoe en de laatste Superstar samenwerking is een die je zeker kan achterlaten. Het is een lege doek. Er zijn echter een paar naamoproepen in de Superstar, aangezien Gonzales op de zijde verschijnt terwijl de geproefde handletters op de tong en de hak komen.

adidas originals duwt nog steeds de terugkeer van de adidas Superstar Bestellen nederland goedkoop , deze keer laat Gonz zijn artistry zien in een simplistisch wit leer boven. Het gedachteproces is dat de drager de schone witte basis onderwerpen aan de natuurlijke erosie van schudden en verwering of naar het silhouet met hun eigen creatieve inspanningen. Het is een lege doek. De adidas Originals Superstar 80s van de vrouwen krijgen zowel een metalen shelltoe en pony hair upper, ook gedetailleerd met reptiel-getextureerd leer voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt ​​aan de jaarlange viering van de iconische lage-top-hoepelschoen. In combinatie met de adidas Originals Superstar 80s, je weet dat je in een fijne samenwerkingspoging bent.

Het skate merk / crew leent hun handtekening vintage-geïnspireerde stijl aan de iconische shelltoe sneaker remodeled speciaal voor skateboarden, met een witte leren bovenkant met suede detailing en marine en oranje accenten. De kleurenschoen van de schoen is gemodelleerd na de Hogan, een adidas sneaker van 1980.NIGO voegt een andere editie van de adidas Superstar Winkel toe aan de 2015-viering van het model als onderdeel van zijn lopende samenwerking met Adidas Originals. De NIGO x adidas Originals Superstar 80's "Pioneer" heeft een all-over print die het 'Grand Slam' ontwerp door NIGO is gedoopt en geïnspireerd door zijn liefde voor sportkleding en Americana. De afdruk is op een grijze lederen basis met witte accenten, vol met adidas logo's en superstars.

Deze Premium Adidas Superstar 80s beschikt over een luxe Cream lederen bovenkant met zwarte en rode contrasterende accenten. Maar het belangrijkste detail van de schoen die lijkt op de Yeezy 350 Boost is het afgeronde suedepaneel aan de zijkanten. De aanraking kan net genoeg zijn om deze voor vrijwel iedereen te verkopen, laat de slanke kleuroptie over. Met een eenvoudig en slank Zwart-wit kleurenschema. De adidas Superstar WitGroothandel wordt gemarkeerd door zijn unieke shell toe die in een textuurmetaal koper materiaal is bedekt. All-Black bedekt de bovenkant van het leren, terwijl je op een heldere, heldere, witte witte zool en rubberen zool zit. Op een zijkant met een blauwe suède bovenkant met 'Parijs', in goud naast de drie strepen aan de zijkant.

Het jaar van de adidas Superstar Kopen krijgt een andere bijdrage met deze exotische makeover alleen voor de dames. De adidas Originals Superstar 80s van de vrouwen krijgen zowel een metalen shelltoe en pony hair upper, ook gedetailleerd met reptiel-getextureerd leer voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt ​​tot de jaarlange viering van de iconische low-top hoopschoen. Van OG kijkt naar De vijftig tinten van Pharrell's Supercolor-pak, de adidas Superstar, heeft al een beetje van alles gezien voor zijn jaarlijkse viering door Adidas Originals. Nu ziet de iconische shelltoe sneaker een andere nieuwe versie, die lijkt te kijken naar een aantal van zijn suede-geconstrueerde broeders zoals de Campus, met een volle suede bovenkant.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Forum stuff · Next Topic »
Add Reply


Theme created by vcd of the ZetaBoards Theme ZoneStyle District
©2012-2013 Aaron Giddens. All Rights Reserved.